Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä ryyneistä teette ruispuolukkavispipuuron?

Vierailija
27.10.2009 |

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen vispipuuron mannaryyneistä eli teen mannapuuron ja loppuvaiheessa laitan puolukkasurvosta ja joskus myös omenasosetta. Sitten keitän loppuun ja vatkaan sähkövatkaimella kuohkeaksi.



Ruisryynejä en tiedä olevan, mutta ruisjauhosta voi tehdä puuron.

Vierailija
2/2 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kannattaa tehdä vesihauteessa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla