Jauhelihapihvit - pika neuvoa kaivataan
Milla korvaisin korppujauhot jauhelihapihveja tehdessa?
Kommentit (7)
jätä pois, mutta jätä sitten pois myös vesi, kerma tms neste.
tilalle sen verran mitä korppujauhoja tarvii.
mutta voivat olla kivan rapsakoita syödessä.
Itse käytän niitä nykyään aina lihapulliin ja jauhelihapihveihin, hyvää tulee
1dl kaurahiutaleita 400 grammaan jauhelihaa
jätä pois, mutta jätä sitten pois myös vesi, kerma tms neste.
Aivan parhaimmat pihvit/pyörykät/murekkeen saa kun laittaa jauhelihan sekaan vain mausteet ja kermaa. Ne kun kunnolla vaivaa sekaisin ja mieluusti tekee pehmeän taikinan, niin a vot!
Anoppi aina minun pihvejäni kehuu, soittaa vielä perään ja kysyy mitä niihin laitoin ja miten tein. Vaan kun kerron, niin ei usko ja laittaa taas kerran omiinsa munaa (tekee sitkeäksi) ja sipulia (yök!). Sitten seuraavalla kerralla meillä syödessään ko. ruokaa ihmettelee miten minä saankin niistä niin hyviä...
jätä kokonaan pois, ei tarvitse korppujauhoja lainkaan. Tai korvaa keitetyllä, raastetulla perunalla.