Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhelihapihvit - pika neuvoa kaivataan

Vierailija
16.12.2009 |

Milla korvaisin korppujauhot jauhelihapihveja tehdessa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jätä kokonaan pois, ei tarvitse korppujauhoja lainkaan. Tai korvaa keitetyllä, raastetulla perunalla.

Vierailija
2/7 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jätä pois, mutta jätä sitten pois myös vesi, kerma tms neste.

Vierailija
4/7 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tilalle sen verran mitä korppujauhoja tarvii.

Vierailija
5/7 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta voivat olla kivan rapsakoita syödessä.

Vierailija
6/7 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän niitä nykyään aina lihapulliin ja jauhelihapihveihin, hyvää tulee



1dl kaurahiutaleita 400 grammaan jauhelihaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jätä pois, mutta jätä sitten pois myös vesi, kerma tms neste.

Aivan parhaimmat pihvit/pyörykät/murekkeen saa kun laittaa jauhelihan sekaan vain mausteet ja kermaa. Ne kun kunnolla vaivaa sekaisin ja mieluusti tekee pehmeän taikinan, niin a vot!

Anoppi aina minun pihvejäni kehuu, soittaa vielä perään ja kysyy mitä niihin laitoin ja miten tein. Vaan kun kerron, niin ei usko ja laittaa taas kerran omiinsa munaa (tekee sitkeäksi) ja sipulia (yök!). Sitten seuraavalla kerralla meillä syödessään ko. ruokaa ihmettelee miten minä saankin niistä niin hyviä...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme neljä