Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

mokkapalat ilman vaniljasokeria. Hyviä?

Vierailija
27.10.2009 |

Pitäisi mokkapaloja leipoa. Kaapista löytyy kaikki muut aineet paitsi vaniljasokeria. Ei kai se makua haittaa?



Kuorrutus on ainakin mun mielestä se pääasia :P

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
2/8 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai vaikka siirappia.



nämäkin tuovat vähän jotain makua, mutta kyllä pelkkä sokerikin riittää.



Ihan hyvää tulee taatusti ilman v-sokeriakin. Miten teet kuorrutuksen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei kai kuorrutuksessa ole mitään ihmeempiä: sulatettua voita, tomusokeria, kylmää vahvaa kahvia ja tummaa kaakaojauhetta. Määriä en muista ulkoa, mutta kyllä ne voi ihan näppituntumallakin sekoittaa, maistella ja lisätä tarvittaessa vielä ja maistella taas...



ap :P

Vierailija
4/8 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kukaan tehnyt mokkapalaohjeesta täytekakkua? Ajattelin kokeilla, kun pitäisi saada hieman vaihtelua kinuskikakku-linjaan.



Onnistuisikohan näin? Tekisi kolme pellillistä pohjia ohjeen mukaan. Kostuttaisi appelisiinimehulla hieman ja laittaisi kohtuudella vadelmahilloa ja kermavaahtoa väliin. Ja päälle runsaasti mokkapalakuorrutusta ja reunoille kermavaahtoa. Onko ällöä? Miten muuten voisi tehdä? Toinen vaihtoehto olis tunkea väleihinkin sitä kuorrutetta mutta tuleeko liian makeaa?

Vierailija
5/8 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

saa ihan valmiinakin tyyliin lisää vain maito ja vatkaa kuohkeaksi. Vai onko se sitten liian lähellä suklaakakkua?

Vierailija
6/8 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai sitten sacher-tyyliin aprikoosimarmeladia väliin ja kuorrutteeksi sulatettua suklaata, jossa tilkka kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin maullisesti kuin rakenteellisestikin. Normaaliin täytekakkupohjaanhan ei tule rasvaa lainkaan, siksi on niin helppoa leikattavaa ja kevyt (siis painoltaan).



Jos teet mokkapalaohjeen mukaan pohjat, on kakku niin raskas, että täyte litsuu välistä ulos.



Sinuna tekisin normaalin täytekakkupohjan, johon laittaisin tummaa kaakaojauhetta. Näin saat tumman suklaisen pohjan ja väliin sitten mitä ikinä keksitkin.

Vierailija
8/8 |
27.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

esim kinuskikissa, karamelli cakes, hellapoliisi! :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kolme