Possun sisäfileen valmistus paistinpannulla?
Ostin pötkön possun sisäfilettä, ja paketissa on valmistusohje vain uunniin. Haluaisin kuitenkin tehdä kastikkeen pannulla, vinkkejä? Ajatus olisi siis pistää sisäfile paloiksi, maustaa, paistaa ja hauduttaa kermassa. Mutta onko hyviä vinkkejä mausteiksi? Entä kuinka kauan sen pitäisi pannulla porista?
Kommentit (5)
Hauduta niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Kypsiähän ne on nopeasti.
leivitä vehnäjauhoissa, mausta ja paista. Lisää kerma ja hauduta ihan hetki.
Tuohon kun lisää ruskistettua pekonia sekaan, niin nams.
sen jälkeen uuniin. Valelisin oliiviöljyllä ja sekoittaisin runsaasti valkosipulia öljyyn sekä mustapippuria. Paistaisin kunnes sisälämpötila on noin 60-65c, sitten pois uunista ja folioon n. 30 min ajaksi "vetäytymään".
kun leikkaat siivuiksi ja "nyrkillä" painelet hieman.
Laita rasvattuun pannuun, molemmat puolet kääntäen ja suola, valkopippuri.
Sitten lisäät tilkan vettä, keitä ns. "ylös" ja lisää ketsuppia sekä kermaa. Ketsuppi-kerma on paksuhkoa ja hyvää. Lopuksi mustaherukkahilloa kastikkeeseen hämmentäen n. lusikallinen ja oman maun mukaan mausteet muutenkin. Lapset syövät varmasti.
juujuu.