Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

joku muu joka ei voi sietää sian jauhelihaa?

Vierailija
28.06.2009 |

mies toi rasian kotiin ruoaksi ja heitin roskikseen, hänen pitäisi jo tietää etten voi sietää sitä hajua enkä tee siitä ruokaa. Miten teillä? Käyttääkö joku vielä sitä?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhelihaa.

Vierailija
2/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

naudan paistijauhelihaa. ei sikaa, eikä sika-nautaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Opiskeluajan jälkeen ei olla syöty edes sika-nautaa. Mies kyllä söisi, mutta itse en enää pysty...

Vierailija
4/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sika-nauta ainakin. silti välillä tarjouksesta ostan eli maussa ei valittamista.

Vierailija
5/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta tämäkin on makuasia: ilmeisesti etenkin vanhemmat miehet ovat sitä mieltä että naudan paistijauheliha on ikävää terveyshapatusta, ja jos makua haluaa, kannattaa ostaa sikanautaa.



Myös yksi naispuolinen tuttavani väittää että saa aina aivan erityisesti kehuja ruoastaan jos on pistänyt siihen tiettyä viljapossun (luomu?)jauhelihaa.



Henkkoht en tykkää sianlihan hajusta yhtään enkä mielelläni sitä syö missään muodossa. Mutta makuasia tosiaankin.

Vierailija
6/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhettua naudanpaisti 5%, ihan sama mitä maksaa mut se on laadukkainta jauhelihaa mitä olla voi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ollut viljapossu-pihvejä, joita ollaan siis grillattu. Hyviä on olleet, se on kuulemma "terveellisintä" possua. Paljon proteiinia sanoi mieheni joka harrastaa bodausta =) #3

Vierailija
8/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

joskus harvoin lammasta tai sitten ihan vaan soijarouhetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Todellakin sika haisee kauhealle. Ei kelpaa kun nauta tai paistinjauheliha. Niitäkin olen ruvennut nyppimään. Olen ollut kotona vuoden ja tehnyt ruuat itse. Onneksi pääsee töihin ja mies tekee välillä ruuan.

Vierailija
10/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään just siitä rasvaisuudesta joka antaa ruualle mehukkuutta. Käytän kyllä muitakin jauhelihoja paitsi mitään kevytversioita en.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nautakin mieluiten luomuna.

Vierailija
12/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

silloin harvoin kun jauhelihaa ostetaan niin se on naudanlihasta tehty.



Ainoo muoto missä se menee on anopin tekemä makaronilaatikko ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äitini tekee edelleen ruokaa sika-naudasta ja vaikka sen tiedän, saatan vallan mainiosti syödä hänen makaroonilaatikkoaan tai jauhelihakeittoaan. Jännä. :)

Vierailija
14/14 |
28.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Okei wienerleikkeitä ja kyljyksiä, mutta siinäpä se. Kinkkusuikaleet ovat kamalan hajuisia, puhumattakaan muista ruhonosista...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kaksi