joku muu joka ei voi sietää sian jauhelihaa?
mies toi rasian kotiin ruoaksi ja heitin roskikseen, hänen pitäisi jo tietää etten voi sietää sitä hajua enkä tee siitä ruokaa. Miten teillä? Käyttääkö joku vielä sitä?
Kommentit (14)
naudan paistijauhelihaa. ei sikaa, eikä sika-nautaa.
Opiskeluajan jälkeen ei olla syöty edes sika-nautaa. Mies kyllä söisi, mutta itse en enää pysty...
sika-nauta ainakin. silti välillä tarjouksesta ostan eli maussa ei valittamista.
mutta tämäkin on makuasia: ilmeisesti etenkin vanhemmat miehet ovat sitä mieltä että naudan paistijauheliha on ikävää terveyshapatusta, ja jos makua haluaa, kannattaa ostaa sikanautaa.
Myös yksi naispuolinen tuttavani väittää että saa aina aivan erityisesti kehuja ruoastaan jos on pistänyt siihen tiettyä viljapossun (luomu?)jauhelihaa.
Henkkoht en tykkää sianlihan hajusta yhtään enkä mielelläni sitä syö missään muodossa. Mutta makuasia tosiaankin.
jauhettua naudanpaisti 5%, ihan sama mitä maksaa mut se on laadukkainta jauhelihaa mitä olla voi.
ollut viljapossu-pihvejä, joita ollaan siis grillattu. Hyviä on olleet, se on kuulemma "terveellisintä" possua. Paljon proteiinia sanoi mieheni joka harrastaa bodausta =) #3
joskus harvoin lammasta tai sitten ihan vaan soijarouhetta
Todellakin sika haisee kauhealle. Ei kelpaa kun nauta tai paistinjauheliha. Niitäkin olen ruvennut nyppimään. Olen ollut kotona vuoden ja tehnyt ruuat itse. Onneksi pääsee töihin ja mies tekee välillä ruuan.
Tykkään just siitä rasvaisuudesta joka antaa ruualle mehukkuutta. Käytän kyllä muitakin jauhelihoja paitsi mitään kevytversioita en.
silloin harvoin kun jauhelihaa ostetaan niin se on naudanlihasta tehty.
Ainoo muoto missä se menee on anopin tekemä makaronilaatikko ;)
Äitini tekee edelleen ruokaa sika-naudasta ja vaikka sen tiedän, saatan vallan mainiosti syödä hänen makaroonilaatikkoaan tai jauhelihakeittoaan. Jännä. :)
Okei wienerleikkeitä ja kyljyksiä, mutta siinäpä se. Kinkkusuikaleet ovat kamalan hajuisia, puhumattakaan muista ruhonosista...
jauhelihaa.