Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pakastekatrapujen sulatus

Vierailija
09.07.2009 |

Ei kai noi pakastekatkikset mene pilalle vaikka sulatan ne vesihanan alla, kun pussissa lukee että huoneenlämmössä 2-3 h tai jääkaapissa? Piirakaan heitän ne ja pitäisi saada heti. En ole aiemmin käyttänyt ko. tuotetta niin en osannut tietää tuotakaan.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mene. Mutta miksi ne pitäis ennen piirakkaan laittamista sulattaa? Mietin vain, että mikään ei ole niin kauheaa kuin ylikypsät sitkeät katkaravut.

Vierailija
2/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ohjeessa sanottiin että sulata.

Vierailija
4/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, ymmärsin kyllä, mutta miksi ne pitäisi sulattaa? Siis ymmärsinkö oikein, että ovat menossa piirakkaan ja uuniin?

Vierailija
5/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittaa ne siivilään ja KYLMÄLLÄ vedellä huuhdella sen verran, että irtoavat toisistaan ja voit ripotella ne piirakkaan.



Komppaan melbaa, saavat olla kylmiä kun laitat ne piirakkaan, kyllä ne siellä piirakan paistuessa kypsyvät.

Vierailija
6/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

No sit on tosiaan pakko sulattaa, jos ovat jääklimpissä. Onkohan ne jossain vaiheessa vähän sulaneet, kun ei meillä ainakaan ole koskaan olleet klimpissä.



Niin ainoa haitta vesihanan alla sulattamisessa on se, että suolapitoisuus saattaa vähän vähentyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vety, jollei ne katkaravut satu sitten olemaan jäähilettä täynnä tms.

Vierailija
8/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katkaravut kypsennetään jo pyyntialuksella.

laittaa ne siivilään ja KYLMÄLLÄ vedellä huuhdella sen verran, että irtoavat toisistaan ja voit ripotella ne piirakkaan.

Komppaan melbaa, saavat olla kylmiä kun laitat ne piirakkaan, kyllä ne siellä piirakan paistuessa kypsyvät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katkaravut kypsennetään jo pyyntialuksella.

Vierailija
10/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät tee vetiseksi. Ja jos klimpissä, niin kyllä ne puristelemella toisistaan irtoavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jo ne ylikypsenevät :)



Eli viruta niitä siivilässä kylmän veden alla sen verran että irtoavat toisistaan (tai ihan pikku hetki mikrossa) ja laita piirakan päälle.



Vastaisuudessa kyllä kannattaa antaa niiden sulaa huoneen lämmössä (mielellään talouspaperin päällä niin eivät vety)niin eivät jää jäisiksi. Tosin pitsan kanssa suurempi riski että jäävät jäisiksi, piirakkaa kun pidetään kauemmin uunissa vert. pitsa.

Vierailija
12/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset


kun oot sulattanu ne, mä laitan ne seuraavan kerran jäisinä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarjoan sitten valmista piirakkaa täällä :)



ap (katkisnoviisi)

Vierailija
14/14 |
24.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan hän ei halua niitä pakastusvesiä piiraaseensa hyvä ihminen !!!!