Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kertokaa mitä eroa on naudanjauhelihassa ja naudanpaistijauhelihassa?

Vierailija
25.02.2008 |

Hinnassa on ainakin eroa, ja nimessä :D

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä ikinä ole esim. makaronilaatikko kuivaa.



Rasvat saa muuten paremmin pois kun laittaa sen lihan hetkeksi valumaan talouspaperin päälle. Ei tulisi mieleen huuhdella vedellä!

Vierailija
2/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset


Jos olen huolissani kuivuudesta, paistan jauhelihan kylmäpuristetussa rypsiöljyssä - hyvälaatuista rasvaa sen eläinrasvan sijaan. Suosittelen muillekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset


Mutta sitten kun lihan paistaa, ei siitä sikanaudasta (esim. 400g) jää yhtään niin paljon lihaa jäljelle kuin paistinaudasta, joten en mä oo niin vakuuttunut siitä, että se sikanauta sitten lopulta halvemmaksi tuleekaan.

Vierailija
4/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on sikaa ja nautaa, mutta rasvaa ei niin paljon kuin normaalissa sikanaudassa. Siasta tulee kuitenkin hyvää makua.

Vierailija
5/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

tavallisessa naudan jauhelihassa on käytetty muita helvempia osia ruhosta.

Vierailija
6/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset


Siksi se onkin kalliimpaa kun on ns. tiukempaa, phtaampaa lihaa. Mä ostan aina paistijauhelihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin se paistijauheliha on jauhettu pelkästä paistista, joka on vähärasvaista ja laadukasta!



tavallisessa on sitten kaikki moskat mitä ruhosta irti saadaan ja jauhetaan!

Vierailija
8/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

nykyään naudan paistijauhelijaa. Nyt näyttää ihan järkyttävälle tuo sikanauta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan jossain peräkylän siwassa mutta oikeasti esim. paistijauheliha jauhetaan kunnon paistista. Asiakashan voi milloin vain tarkistuttaa mistä lihasta se on tehty.



t: lihamestari

Vierailija
10/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

tavallisesta jauhelihasta tulee ihan hirveästi raskaa pannulle, paistihauhelihasta ei juuri lainkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihin ruokiin kannaattaa sitä laittaa? Auttaako jos rasvaisesta jauhelihasta sen paistuttua " huuhtoo" rasvan pois esim. lävikön avulla??

Vierailija
12/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vai sitäkö meinasit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

En siis ole kokeillut, mutta tuli vaan mieleen. en usko että se veden alla huuhdottu liha siitä pahenee jos sen laittaa esim. makaronilaatikkoon. Tai en tiedä. kertokaa.

Vierailija
14/14 |
25.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

yhtään tarkoitusta mihin käyttäisin sika-nauta -jauhelihaa. Kauheeta mössöä. Kerran tein jonkin ohjeen mukaan kun nimenomaan pyydettiin käyttämään sitä (murekkeeseen), niin se mureke ui kaameassa rasvassa ja ties missä. Jäi syömättä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi kaksi