Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Parhaaksi koettu maksaruoka ja sen resepti?

Vierailija
04.04.2008 |

Voiko maksaa pakastaa, siis raakaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
04.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pujota vartaaseen ja kypsennä grillin hiilien lämmössä. Mausta suolalla ja mustalla pippurilla. Halutessasi myös kurkumalla, inkiväärillä, paprikajauheella ja chilillä.

Vierailija
2/4 |
04.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

pihveihin paljon sipulia!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
04.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kertoa, mutta parasta maksa on ollut grillattuna.

Vierailija
4/4 |
04.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

maksakastike ja maksapihvit. (jauhetusta maksasta)



Maksakastike:

ruskista jauhettu maksa ( 400 g ) sipulisilpun kanssa, mausta suolalla ja valkopippurilla. tee perinteinen ruskea kastike ja lisää siihen paistettu maksa tai ripottele maksan päälle vähän jauhoja, ruskista ja lisää vesi. halutessa loraus kermaa



maksapihvit:

sekoita keskenään 500 g jauhettua maksaa, 500 g raastettua (raakaa) perunaa, iso silputtu sipuli, reilu loraus sulatettua margariinia suolaa ja valkopippuria. nostele taikinasta pannulle (jossa hieman rasvaa) puolen desin kokkareita, taputtele matalammiksi " pihveiksi" , anna ruskistua, käännä ja ruskista toinenkin puoli. nostele uunivuokaan. uuniin puoleksi tunniksi pariinsataan asteeseen. NAM! lisäksi muusia, puolukkaa ja salaattia.