Miten jauhelihapihvi paistetaan meheväksi?
Hampurilaisia ollaan tekemässä ja olen varannut 800 g paistijauhelihaa. Yleensä pihveistäni tulee pinnalta mustia ja sisältä raakoja. Miten tämä vältetään?
Kommentit (5)
mutta ei täysillä vaan 4 jos asteikko 1-6 ja 8 jos 1-12. Laita kuumaan pannuun ja käännä kun pinta pisaroi lihasnestettä. Äläkä tee liian paksuja pihvejä.
t. kokki
jos sulla on kovin tehokas liesi vähennä lämpöä kun olet laittanut pihvit 1-3 asteikolla
Olen ajatellut itsekin tuota lämpötilan pienentämistä, mutta en ole vielä kokeillut kun ohjeessa käsketään paistamaan pihvit KUUMALLA pannulla...
tarkoittaa, että pannun pitää olla kuuma kun pihvi laitetaan sile. Silloin pihvi pinta kypsyy heti ja pitää mehut tallella. 3
Samaan tapaan kuin lihapullatkin.
Tasainen tulos, mutta pannulla voi tulla parempia.