Lue keskustelun säännöt.
Kertokaa lempisalaattejanne ja kasvishöystöjenne ohjeita
26.08.2007 |
Meillä on vähän rajallista tämä puoli ollut lapsen allergioiden takia (yleensä tomaattia ja kurkkua sekä oliiveja tai mozzarellabasilikasalaattia taikka keitettyä kukka- ja parsakaalia) mutta nyt olisi aika laajentaa valikoimaa.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Oliivisalaatti:
*Vihreita Oliiveja
*Kirsikkatomaatteja
Silppua molempia samanmoinen maara aivan pieneksi ja sekoita. Anna maustua. Voi kayttaa esim. patongin paalla.
Persilja salaatti:
*Tuoretta persiljaa (littealehtinen parempi vaihtoehto, mutta kay se perinteinenkin)
*Tomaatteja
*Sipulia
Silppua persilja ja sipuli ja paloittele tomaatti suht pieneksi. Sekoita. Mausta rouhitulla mustapippurilla, aromisuolalla ja oliivioljylla.
Ja tassa aivan ihana porkkanadippi:
*Porkkanoita (n.3-4)
*Valkosipulia
*Viinietikkaa
*Suolaa
*Valkopippuria
*Oliivioljya
Kuori porkkanat ja paloittele muutamaan osaan. Keita kunnes taysin pehmeita. Murskaa haarukalla, sekoita joukkoon murskattuja valkosipulinkynsia (2, tai mielen mukaan). Pirskottele sekaan hiukan viinietikkaa, valkopippuria,oliivioljya ja suolaa. Tarkista maku. Nauti patongin kanssa tahnana, maistuu viela seuraavana paivanakin tosi hyvalle.