Millä maustatte hernekeiton?
Kommentit (4)
Mä teen ainakin omasta mielestä aivan taivaallista epätavallista hernekeittoa. Kinkkua en ole käyttänyt vuosikausiin, sitten käytin jauhelihaa ja nykyään en enää sitäkään. Teen keltaisista herneistä ja käytän sekaan tomaattipyrettä, niin lopputulos on vielä aivan huumaavan värinenkin. Maistuu yllättävän tavalliselta kuitenkin. Lisäksi käytän mausteena kasvisliemikuutioa, meiramia, suolaa, vihreää tabascoa ja sinappia. Aina häviää koko perheeseen ihan mielettömät määrät ja on vieraillekin uponnut hyvin.
melba:
Mä teen ainakin omasta mielestä aivan taivaallista epätavallista hernekeittoa. Kinkkua en ole käyttänyt vuosikausiin, sitten käytin jauhelihaa ja nykyään en enää sitäkään. Teen keltaisista herneistä ja käytän sekaan tomaattipyrettä, niin lopputulos on vielä aivan huumaavan värinenkin. Maistuu yllättävän tavalliselta kuitenkin. Lisäksi käytän mausteena kasvisliemikuutioa, meiramia, suolaa, vihreää tabascoa ja sinappia. Aina häviää koko perheeseen ihan mielettömät määrät ja on vieraillekin uponnut hyvin.
Eilen juuri söin ja jääkaapista löytyi edellisenä päivänä tähteeksi jäänyt broilerin rintafilepala. Pilkoin sen joukkoon ja täytyy sanoa, että sopi kuin nenä päähän :)
Jotain yrttimaustetta kenties?
ap