Lue keskustelun säännöt.
Onko se Turkkilainen Kebab jotenki parempaa?
Kommentit (2)
Kuvittele, että söisit jossain ulkomailla vaikka tanskalaisten, venäläisten tai saksalaisten autonkorjaajien, lukiolaisten tai sähköasentajien tekemää suomalaisten perinneruokaa (karjalanpiirakat, palapaisti, kalakukko, jne). Olisiko se kuitenkin parempaa Suomessa, jossa sitä osataan tehdä, ammattilaiskokin tekemänä?
Suuri osa kebabin tekijöistä Suomessa kun on joko turkkilaisia jotka ei ole koskaan tehneet kebabia kotimaassaan, tai sitten iranilaisia, irakilaisia, marokkolaisia, jne.
Eikä Suomesta edes saa kuin döner kebabia yleensä. Adana kebab, Urfa kebab, sis kebab, yms yms.... ne on herkkua!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mutta varmasti se turkkilaisen mielestä maistuu paremmalta kuin suomalainen...
Maku kun on tottumus kysymys.