Onko kukaan pakastanut porkkanaraastetta? Superäideille lauantaikeskustelua ;o)
Olen kuullut, että porkkanaraaste vain paranisi pakastuksen myötä.
Pitääkö paikkansa?
Voiko sekaan laittaa appelsiinimehua tai omenaa, miten toimii?
Mistäköhän keksi näppäriä annosrasioita, että voisi tehtailla raastetta kiirepäiville?
Kommentit (9)
Siis ei kiinnosta pakastajien määrä, vaan oliko porkkanan joukossa mehua tms kostuketta.
Ja ihan näin keväälläkin. Kumma juttu.
Minä olen joskus pakastanut raastetta rasiassa ja nostanut jääkaappiin sulamaan. Menee kaksi vuorokautta ennen kuin raaste on sulanut kokonaan! Onko siinä nyt mitään järkeä...
Hyvä kysymys tuo sulatus: jos sulatuksen kanssa kikkailu rasittavampaa kuin pienen raasteen tekeminen, onko mitään järkeä?
Pelkkää porkkanaraastetta pussiin tai rasiaan. On hyvää vähän jäisenä, sulamaan huoneenlämpöön vaikka samalla kun alkaa kokkailla ateriaa muuten.
Minäkin pakastan pelkkää raastetta pussissa ja otan sulamaan huoneenlämpöön varmaan noin tuntia ennen ruokailua
pelkkää porkkanaraastetta pussiin vaan. Se mehustuu uskomattoman paljon pakastettaessa.
Porkkanaraasteen voi sulattaa myös mikrossa!
Anoppi pakastaa porkkanaraastetta ja olen maistanut sitä monet kerrat. En saa makua vetiseen raasteeseen. Itse en pakasta!
En ole keksinyt muita pakastettavia " salaatteja" . Siksi porkkanaraastetta syödäänkin meillä paaaaaljon.
Salaatti on ainakin meillä se kaikkein aikaa vievin juttu, kun tehdään ruokaa.