Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko margariinin korvata jollain kasviöljyllä leivonnassa? Mistä löytäisi reseptejä?

Vierailija
04.10.2006 |

Tietääkö kukaan hyvää pikkuleipä/kakku/piirakka/pullareseptiä, missä " paha" rasva on korvattu juoksevalla kasviöljyllä, kuten rypsiöljyllä?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
04.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin minä aina olen tehnyt.

Vaikka ravitsennollisesti parasta olisi VOI!

Vierailija
2/3 |
04.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin voi on ravitsemuksellisesti parempaa? Sehän aiheuttaa sepelvaltimotautia kuten kaikki eläinrasvat? ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikinaan tulee 100 grammaa margariinia ja purkillinen rahkaa. En ole itse vielä kokeillut mutta aion...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä kaksi