Hei keittiömestari!
Kiitos hyvistä vinkeistä sen kreikkalaisen suhteen. Kysäisisin vielä niistä liotusjutuista. Eikö kalamata oliivitkin vois liotta yön yli, ne nimittäin on tosi suolaisia. Ja sitten vielä sipulista, tavallisesti laitan tavallista sipulia jota marinoin öljy, sitruuna, etikka, pippuri, sokeri, suola liemessä jonkun ajan. Nyt ajattelin hienostella ja ostin salaatti sipulia. Jätänkö marinoimatta ja teen sen marinadiliemen kastikkeeksi muuten vaan. Ja laitanko kastikkeen jo sekaan niinkuin kotona tekisin. Vai olisko viksumpaa laittaa kastike erilleen.
Kiitos!
Kommentit (3)
salaattisipulit on paljon miedompia, joten eivät välttämättä vaadi juurikaan esivalmisteluja. Salaatinkastike mielestäni erikseen, varsinkin jos sisältää balsamikoa.
Iloista nautintohetkeä!
Millainen olis hyvä kastike? Tai sitten sorrun taas siihen vähän tuota ja sitä ja ripaus ja loraus linjalle.
Jos siis viittii!
Kiitos!