Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymyksiä kinkunpaistosta ja kuusesta! Auttakeehan!

Vierailija
18.12.2005 |

Eli meillä on n. 6-7kg kinkku. Kuinka paljon aiemmin pitää ottaa sulamaan?



Entäs kuusi? Voiko sen kantaa suoraan metsästä sisälle vai pitääkö sen antaa pari päivää seisoa jossain? Lämpimäsä? Kylmässä?



Toista " omaa" joulua vasta valmistelen ja ei ole kyllä hajuakaan tommosista..



kiitos avusta!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
18.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuusi mielellään sisälletuloon asti viileässä tai kylmässä säilytyksessä, jos pidät lämpimässä niin neulaset tippuu.

Vierailija
2/6 |
18.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
18.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

jinxi, Hyvää Joulua

Vierailija
4/6 |
18.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

kannattaa tuoda jo edellisena iltana johonkin viileään sulamaan (jos sellainen on mahdollista) tai saunan pesuhuoneeseen ja suihkutella sitä kylmällä vedellä pari kertaa. Älä päästä kuusta kuivumaan vaan huolehdi että jalassa on vettä KOKO AJAN, myös sulamisaikana!!!!

Vierailija
5/6 |
18.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
6/6 |
18.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi ja uuniin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan kuusi