Lue keskustelun säännöt.
Kysymyksiä kinkunpaistosta ja kuusesta! Auttakeehan!
18.12.2005 |
Eli meillä on n. 6-7kg kinkku. Kuinka paljon aiemmin pitää ottaa sulamaan?
Entäs kuusi? Voiko sen kantaa suoraan metsästä sisälle vai pitääkö sen antaa pari päivää seisoa jossain? Lämpimäsä? Kylmässä?
Toista " omaa" joulua vasta valmistelen ja ei ole kyllä hajuakaan tommosista..
kiitos avusta!
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kannattaa tuoda jo edellisena iltana johonkin viileään sulamaan (jos sellainen on mahdollista) tai saunan pesuhuoneeseen ja suihkutella sitä kylmällä vedellä pari kertaa. Älä päästä kuusta kuivumaan vaan huolehdi että jalassa on vettä KOKO AJAN, myös sulamisaikana!!!!
Sitten huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi ja uuniin.
Kuusi mielellään sisälletuloon asti viileässä tai kylmässä säilytyksessä, jos pidät lämpimässä niin neulaset tippuu.