Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten voi täytekakun ja voileipäkakun pakastaa???

Vierailija
16.05.2006 |


hain kakut leipomosta ja ovat nyt pahvikoteloissa pakattuna. Todennäköisesti käy niin että sairastumisten takia niitä ei syödäkään nyt vaan ne pitäisi laittaa pakastimeen.



Onnistuuko ja miten olisi kätevin pakastaa? kakkukuvun sisälläkö molemmat vai miten? Entä esim. persilja voileipäkakun päällä - kestääkö pakastusta? Entä kermakakun pakastus, onnistuuko ollenkaan?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa ottaa hyvissä ajoin ja antaa sulaa jossain viileässä, ettei lötsähdä.

Vierailija
2/2 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pystyt, riisu kakku koristeista ja kuorrutuksesta ja sitten vasta pakastat rasioissaan, voi olla hyvä laittaa rasia muovipussiin, ettei ime hajuja itseensä. Sulatat hitaasti viileässä ja koristelet uudestaan.

Tai sit ne on vaan syötävä heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla