Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Porkkanapiirakkaan kuorrutus
02.10.2006 |
Keneltä löytyisi pellilliseen porkkanapiirakkaa sellainen kuorrutusohje, jossa on käytetty tuorejuustoa (ei sulatejuustoa)?
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
kylmästi korvata tuorejuustolla? Multakin löytyy vain sulatejuustoversio, mutta eiköhän ne menisi ihan yks yhteen. Tämmöinen olisi pellilliselle: 200g sulatejuustoa (miksei siis maustamatonta tuore-?), 100g voisulaa (mä käytin juoksevaa margariinia kun joskus sata vuotta sitten tein), 300g tomusokeria (taitaa olla liian paljon, mulle tuli vähän ällö olo tästä mielestäni liian makeasta piirakasta) ja 1 rkl vaniljasokeria. Kokeile ainakin.