Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Erilaisia ruokia hirven kokolihasta?

18.07.2008 |

Ainaisen karjalanpaistin lisäksi joitain kivoja ruokia, joita voi valmistaa hirven kokolihasta? Onhan niitä kaikenlaisia patoja sun muita, mutta ei tule juuri nyt mieleen.. =) Meillä lihaa pakastimessa vielä reilusti. Pitäisi käyttää pois, että uudet mahtuisi syksyllä taas sinne! Saisi olla lisäksi vielä sellaista, joka maistuisi hyvin (ronkeleille) lapsillekin.... Mahdoton tehtävä? =)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
20.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä osa hirvenlihasta päätyy aina jauhelihaksi. Lisään 1/3 possun jauhelihaa joukkoon ja käytän kuten jauhelihan normaalilsti. Eli kastikkeeseen, keittoon, makaronilaatikkoon jne.

Kastikkeeksi pilkon kokolihan pikkusormen kokoisiksi pötköiksi, ruskistan nopeasti kuumalla paistinpannulla ja laitan kattilaan kiehumaan. Saa kiehua tunnin verran, jonka jälkeen lisää paprikan suikaleina ja suurustan sulatejuustolla. Maistuu niin riisin, makaronin kuin perunoidenkin kanssa.

Jäisestä paistista voi muyös höylätä kuumalle pannulle ohuita lastuja ja tehdä riistakäristyksen poronkäristyksen ohjeen mukaan. Jäisistä lastuista saa maustamalla myös ihanan kebab-lihan ja täyttää sillä pitaleivän lisukkeineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla