Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Munaton porkkanapiirakan ohje?

22.05.2006 |

Sellaisen porkkanapiirakan ohjetta siis etsiskelen, jossa porkkana tulee siihen taikinaan ja päälle tuorejuustokuorrute. Löytämissäni ohjeissa on kaikissa 4-6 kananmunaa... Tai millä kananmunan voisi korvata ja piirakka silti pysyisi koossa? Kiitos vinkeistä etukäteen!

Kommentit (3)

Vierailija
2/3 |
23.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset


Tällaen löysin googlettamalla ja jos ei humiseen mennessä ilmesty parempaa ohjetta niin aijon kokeilla tätä, päälle tietysti normitäyte =)



http://www.juhovainionsaatio.fi/terve_elama/te2004_4/index.htm



PORKKANAKAKKU



1. 100 g rasvaa

2. 3 rkl fariinisokeria

3. yhden luomusitruunan kuori ja mehu

4. 3 dl hienoa porkkanaraastetta

5. 1 dl rusinoita

6. 1,5 dl maitoa

7. 1 dl pähkinöitä hienoksi hakattuna

8. 3,5 dl vehnäjauhoja (0,5 dl voi olla leseitä)

9. 2 tl leivinjauhetta



Voi ja sokeri vaahdotetaan. Sitruunanmehu, kuori suikaloituna, rusinat, maito ja pähkinät lisätään. Jauhot ja leivinjauhe sekoitetaan ja lisätään.



Kakku paistetaan voidellussa ja leseillä jauhotetussa 2 litran vuoassa (tai piirasvuoassa) 175 asteessa tunnin verran. Kokeile kypsyyttä tulitikulla! Tarjoa jäähtyneenä kerman kanssa.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
24.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuli toooosi hyvä eikä MITÄÄN ongelmia kohoamisessa tai koossa pysymisessä =)



PORKKANAKAKKU (iso pellillinen)



1 banaani

1dl soijamaitoa (jotain muuta nestettä)

4dl sokeria (osa fariinisokeria jos haluat)

6dl porkkanaraastetta

2dl öljyä

4,5dl vehnäjauhoja

3tl kanelia

2tl vaniljasokeria

2tl soodaa

2tl leivinjauhetta



KUORRUTE



150gr maustamatonta sulatejuustoa

3dl tomusokeria

50 gr voisulaa



*mosota banaani ja sekoita soijamaidon kanssa, lisää seokseen sokeri

*raasta porkkana hienoksi ja sekoita öljyn kanssa

*sekoita kuivat aineet

*yhdistä kaikki seokset. kaada voipaperin päälle pellille

*paista 175 asteessa 30 min (kokeile kypsyyttä)

*vatkaa vatkaimella kuorrutteen aineet sekaisin ja päällystä jäähtynyt kakku.

*parasta vasta seuraavana päivänä tai jopa parin päivän päästä.