lihaan verrattavat ainesosat
Miksi monet halveksivat esim eineslihapullia tms niiden alhaisen lihaprosentin takia? Eikös se vaan ole eettistä että eläimen ruhosta käytetään ne kamarat, nahat ja sisäelimetkin. Kamalaa jos ne osat vaan heitettäisiin pois koska kuluttajat on liian hienoja syömään niitä. Joku lihapullataikinahan on oiva paikka hyödyntää priimalihan ylijäämä!
Jos haluaa sisäfilettä, ostaa sitten tietysti sisäfilettä sieltä tiskiltä. Mutta miksi lihapullien lihaprosentti pitäisi olla korkea?
Kertokaahan mulle ajatusta "lihattomien" pullien sorsimisen takana :)
Kommentit (4)
No itseäni ainakin oksettaa hampaanväliin jäävän kumiset kamaraklöntit, niinä.ostan mielummin paketin jauhelihaa ja vältyn siltä sileeksi jauhetulta rääppeeltä. Lihapullalla ei ole mitään tekemistä sanan liha kanssa.
Onhan se hyvä asia että nekin käytetään. Mutta vähän ehkä 0% lihapullat menee vähän yli jo, ja myös ihmetyttää jos niissä on lähinnä broikan roippeita ja nahkaa, niin miten ne eivät maistu broilerille?
Uppp