Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kermavaahdon korvaaminen Brita kakussa

Vierailija
09.07.2015 |

Minulle on tulossa kylään henkilö jonka vatsa menee sekaisin kermavaahdosta. Haluaisin leipoa Brita kakun. Millä voisi korvata tässä olevan kermavaahdon? Tulisiko flora vanillalla tms liian makeaa? Maustetulla rahkalla ei tarpeeksi makea?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
09.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskankermaa? Vähän vaniljasokeria joukkoon makeutta tuomaan. Vai voiko vieras siis käyttää muita maitotuotteita kuitenkin?

Vierailija
2/7 |
09.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen partavaahtoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
09.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijakermasta tulee hyvä! Epäillen itse kokeilin ja yllätyin. Löytyy kylmähyllystä!

Vierailija
4/7 |
09.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaura vispi.

Vierailija
5/7 |
09.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei kyllä ole koskaan laitettu Britaan kermavaahtoa. Laitetaan aina vaniljakastiketta.

Vierailija
6/7 |
09.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muut maitotuotteet, etenkin hylana OK. Kaura vispi tai soijakerma kuulostaa hyvältä. Kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
09.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen aina korvannut asiakkaiden "maitovamman" vuoksi kerman leivonnaisissa tuolla kaurakermalla. Erinomainen tuote :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan neljä