Lue keskustelun säännöt.
Kermavaahdon korvaaminen Brita kakussa
09.07.2015 |
Minulle on tulossa kylään henkilö jonka vatsa menee sekaisin kermavaahdosta. Haluaisin leipoa Brita kakun. Millä voisi korvata tässä olevan kermavaahdon? Tulisiko flora vanillalla tms liian makeaa? Maustetulla rahkalla ei tarpeeksi makea?
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Soijakermasta tulee hyvä! Epäillen itse kokeilin ja yllätyin. Löytyy kylmähyllystä!
Meillä ei kyllä ole koskaan laitettu Britaan kermavaahtoa. Laitetaan aina vaniljakastiketta.
Muut maitotuotteet, etenkin hylana OK. Kaura vispi tai soijakerma kuulostaa hyvältä. Kiitos!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itse olen aina korvannut asiakkaiden "maitovamman" vuoksi kerman leivonnaisissa tuolla kaurakermalla. Erinomainen tuote :)
Ranskankermaa? Vähän vaniljasokeria joukkoon makeutta tuomaan. Vai voiko vieras siis käyttää muita maitotuotteita kuitenkin?