Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaipaan leivontavinkkejä! Esim. kerman pursotuksesta kakun päälle

Vierailija
20.05.2015 |

Minulla on leivonnassa kompastuskiveä: ensinnäkään en meinaa keksiä uusia täytteitä kakkuun. Nyt haluaisin raikkaan kakun tyttöni synttäreille, mitä sinne väliin? Mascarponea? Mitä? 

Toinen on, että en koskaan onnistu pursottamaan sitä kermaa nätisti, vaan aina se vetistyy ja lässähtää :(

Kolmas on, että en ole taitava koristelemaan. Tämä tietysti paranee kun harjoittelee, mutta siis vaikka saisin jonkin maistumaan hyvältä, ei se aina näytä hyvältä kuitenkaan. Nyt tyttö toivoo kakkuunsa kukkia ja perhosia! Helppoa verrattuna siihen, että aikaisemmin tahtoi Kaapo-kakun. Sokerimassaa varten taitaa olla valmiita muotteja? 

Vinkkejä? Varsinkin tuohon kerman pursottamiseen. Kiitos :)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
20.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaatkohan kermaa tarpeeksi kovaksi? Koita vatkata vähän pidempään kuin ennen? Onko sulla oikeat pursoitusvälineet? Ja kuorrutathan kakkuun aluksi esim. veitsellä ohuen kermakerroksen ja vasta sitten pursottelet?

Tee raikas täyte esim. jogurtista, kermavaahdosta, marjoista ja liivatelehdistä. Esim. Arlan ja K-ruoka:n sivuilta löytyy hyviä vaihtoehtoja.

http://www.maku.fi/blogit/painted-by-cakes/koristelukoulu-helppo-ruusukoriste-ilman-erikoisvalineita-0 Mä tein juuri tuolla ohjeella ruusuja, onnistuivat erittäin hyvin ensikertalaiselta eikä mitään erikoisvälineitäkään tarvitse.

Vierailija
2/4 |
20.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta kermasifoni ja ilokaasukapseleita, kaada kerma sifoniin, lataa kapseli ---> tulee itestään vaahtoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
20.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile sekoittaa kermavaahtoon rahkaa. Tulee paljon kestävämpää.

Vierailija
4/4 |
20.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja tee pursotus vasta vähän ennen tarjoilua, ei edellisenä päivänä! Varmista myös että kulho jossa vatkaat on kuiva ja kerma tarpeeksi kylmää.