Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten leivotaan hyvää pullaa ?

Vierailija
16.12.2008 |

.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko totta, että pullasta tulee parempaa jos taikinaa ei laita kanamunaa ?

Muita hyviä vinkkejä ?

Vierailija
2/3 |
16.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

onnistunu leipomaan hyvää pullaa. Vaikka kuinka yritän tehdä ohjeen mukaan, niin AINA tulee sellaista vuokapullamaista. Eli ei yhtään sitä mitä pitäisi!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä itseleivontaan ja pullaan täyttämiseen oikeaa voita.



Pullataikinasta mahdollisimman pehmeää (jos teet pitkoja, siihen tarvii jäsäkämmän, jotta pitko pysyy kossa eikä leviä ja littaannu).



Kananmunaa ei tarvitse, se ei vaikuta makuun eikä koostumukseen. Kuulemma vain kuivattaa pullan nopeammin. Tiedä häntä.



Kardemummaa toki mukaan



Kohtoa taikina kunnolla kahteen kertaan; ensin kulhossa, toisen kerran leipomisen jälkeen



Älä säästä sokerissa ja rasvassa