Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein juuri litran pullataikinan (APUA!)

Vierailija
28.02.2009 |

1. ei tartte vaivata jos olet jo vaivannut

2. nostata taikinaa noin 30 min

3. valmiita pullia noin 10 min



millä tavalla teit taikinan? juurimenetelmällä vai sillä toisella tavalla?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytin tosin kuivahiivaa, normaalisti teen pullan aina (silloin kerran vuodessa kun epätoivoisesti kokeilen, onnistuisko tällä kertaa...) tuorehiivaan, mutta nyt en jaksanut kauppaan ja extempore tein taikinan.



ap

Vierailija
2/4 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin tehdä dallaspullaa ainakin ja jotain muuta ehkä jos täyte ei riitä koko taikinalle. Ainoa huoli on se, että en oikein osaa leipoa pullaa... Joten muutaman neuvon tarvitsisin.



1. Vaivataanko taikinaa vielä uudestaan (vaivasin huolella taikinan)?

2. Kauanko taikinaa nostatetaan?

3. Entä valmiita pullia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

:)

Vierailija
4/4 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun pullat ei siis normaalisti onnistu...



ap