Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mistä taikinasta tortut?ov

Vierailija
05.12.2008 |

Mistä taikinasta tekisin tortut ettei niistä tulisi sellaisi "lehteviä". Muistan lapsena kun tortut olivat meheviä eikä sellaisia kuivia ja murenevia kuin nykyään.

Eli voitaikinasta, torttutaikinasta, lehtitaikinasta vai jostain muusta?



Kiitos avusta :)

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
05.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä saan ainakin "lehdettömiä" torttuja, kun kaulitsen esim. torttutaikinaa. Valmislevyistä sellaisena tekien tulee varsin lehteviä, mutta näytäpä niille vaikka marmokaulinta. ;)

Vierailija
2/5 |
05.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikina hiukan sitkostuu. Se voisi auttaa.



Minusta taas juuri ne lehtevät tortut ovat parhaita =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
05.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos kananmuna käy, niin voitele tortut sillä. Se sitoo hieman eikä tortut nouse niin lehteviksi...

Vierailija
4/5 |
05.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

yöks, sellaiset tortut on ihan kauheita, anoppi aina tekee semmoisia.

Vierailija
5/5 |
05.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myllyn Paras- torttutaikinasta taas tulee lehteviä (joista itse pidän).

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi yhdeksän