Lue keskustelun säännöt.
Mistä taikinasta tortut?ov
05.12.2008 |
Mistä taikinasta tekisin tortut ettei niistä tulisi sellaisi "lehteviä". Muistan lapsena kun tortut olivat meheviä eikä sellaisia kuivia ja murenevia kuin nykyään.
Eli voitaikinasta, torttutaikinasta, lehtitaikinasta vai jostain muusta?
Kiitos avusta :)
Kommentit (5)
Taikina hiukan sitkostuu. Se voisi auttaa.
Minusta taas juuri ne lehtevät tortut ovat parhaita =)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jos kananmuna käy, niin voitele tortut sillä. Se sitoo hieman eikä tortut nouse niin lehteviksi...
yöks, sellaiset tortut on ihan kauheita, anoppi aina tekee semmoisia.
Myllyn Paras- torttutaikinasta taas tulee lehteviä (joista itse pidän).
Minä saan ainakin "lehdettömiä" torttuja, kun kaulitsen esim. torttutaikinaa. Valmislevyistä sellaisena tekien tulee varsin lehteviä, mutta näytäpä niille vaikka marmokaulinta. ;)