Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

MIten tehdä makaronilaatikko mahdollisimman kevyesti?

Vierailija
18.04.2008 |

Vähärasvaista jauhelihaa varmaan (vaikka onkin sikakallista), mutta voiko muuten keventää?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
18.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siis munamaitoa. ja täysjyvämakaroonia.

Vierailija
2/6 |
18.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä en haluaisi tinkiä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
18.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen tehnyt aina lihaliemeen, paitsi joskus miehen mieliksi tuota munamaitoa.

Vierailija
4/6 |
18.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihaksi kevyttä jauhelihaa 200 g, makaroniksi jokin hyvä tumma pasta, sekaan paljon sipulia, porkkanaa kuutioituina sekä tomaattia pieninä paloina.



Päälle munamaito rasvattomasta maidosta ja joukkoon vain 2 kananmunaa. Jos määrä on iso, niin sitten lisää munia, vain valkuaisia, ei keltuaista.



Eikä sitten missään nimessä juustoraastetta päälle!



Vierailija
5/6 |
18.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen vähärasvaiseen paistijauhelihaan, tummaan pastaan ja rasvattomaan maitoon (sekä munat)

Vierailija
6/6 |
18.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta munamaito on paremman makuista kuin teollisesti valmistetusta lihaliemikuutiosta tehtyyn lihaliemeen tehty laatikko. Monen mielestä ihan toisin päin.



Jos haluat ap oikeasti tosi kevyen ja olet valmis tinkimään munamaidosta niin tee kalkkunapastapaistosta ala keventäjät. Siinä siis kalkkunajauhelihasta tehdään purjon ja omenan palojen kanssa tomaattipohjainen kastike. Kastiketta ja tummaa pastaa kerroksittain vuokaan ja 2 rkl kevytjuustoa raasteena päälle. Hyvää!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän seitsemän