Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Marsipaani kakun päälle, mitä täytyy huomioida?

Vierailija
29.11.2008 |

voiko marsipaanilevyn kaulita suoraan kakun päälle? Eli kostutettu, täytetty pohja, tehty eilen, ollut jääkaapissa yön yli. Jostain kuulin, eetä marsipaanin alle olisi hyvä tehdä jokin kreemi tms. kosteutta eristämään..? Tietääkö joku paremmin?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
29.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

silottamassa pinnan sileäksi marsipaanin alle. Ilman silotuskerrosta marsipaania ei saa sileästi kakun päälle.



Kai tiedät että amrsipaani on tehty manteleista? Eli pähkinäallergiset eivät voi sitä syödä. Olen vaan aika useasti törmännyt tähän että pähkinäallergiselle tarjotaan marsipaanilla päällystettyä kakkua.

Vierailija
2/2 |
29.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

käykö ihan tavallinen kuohukerma?



Marsipaanikakun lisäksi on tarjolla muutakin kakkua..joten pähkinäallergisille muukin herkku tarjolla. Kiitos vastauksestasi.



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan seitsemän