Teen pitkästä aikaa täytekakkua. Vinkkejä koristeluun ja/tai täytteeseen?
Kommentit (7)
Väliin hillokerros maun mukaan. Päälle oikein paksuksi vatkattu vanilijavaahto.
Kuorrutat kakun kermavaahdolla, vispi creme on hyvä ja kestävä. Koristeena voit käyttää suklaarouhetta, dajm-rakeita, valmiita kakkukoristeita, karkkeja...
Idea on siis siinä, ettei ole paljon eri makuja sekaisin ja yksinkertainen on paras!
Sorry, mutta edellisen kakku kuulosti aikas vanhanaikaiselta...
Päälle kermaa ja sopivia koristeita
- hedelmiä
- karkkeja
- marjoja
- kastikkeita
- hilloa
- suklaata
- hyytelöä
- strösselejä
Mikä sopii kellekin
Rahka täytteet on musta parhaita. Ei liian imelää eikä mene pahan näköiseksi kuten esim banaani täytteessä
Eli kostutus omena täysmehulla.
Täyte flora vanilja creme vatkattuna joka väliin ja cremen päälle mansikoita. Ei sokeria mansikoihin.
Laita täytettä reilusti.
Päälle kunnon kermat! Nam!
vatkaa kerma, lisää rahka ja oman maun mukaan hilloa. Lisää pari liivatetta, jotta pysyy hyvin kakun välissä.
pikkulapsista vanhuksiin. Anopin juhliinkin tein ja sieltä sateli vielä jälkikäteen kiitokset monelta vanhalta jauhopeukalorouvalta.
Ja hei, kannattaa kokeilla ennen kun tuomitsee ;) Ei ole " ällön makeeta" , muuta makeutusta ei nimittäin tarvita, Edes kermaan.
Lapset esim. ei tykkää rahkatäytteisistä kakuista.
Edelleen allekirjoitan: yksinkertainen on paras!!!
Koristelen usein mandariinilohkoilla, persikka lohkoilla (teen niistä kukkia) ja viimeistelen lakulla tai kirsikoilla riippuen tilaisuudesta. Suklaa ja mantelirouhe on myös kiva koriste.