Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teetkö vispi/puolukkapuuron tummista mannasuurimoista? itse

Vierailija
22.01.2008 |

laitan aina joukkoon ruisjauhoja 0,5dl tai grahamjauhoja, ja lisäksi neljön viljan puurohiutaleita 0,5-1dl riippuen paljonko teen, enkä koskaan siilaa puolukoita pois, jos tarpeeksi vatkaa niin puolukat häviävät joukkoon.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruisjauhopussin kyljessä on ohje, jota noudatan. On muuten tullut tosi hyvää, kun sen malttaa kunnolla vatkata. Ja helppoa, kun aluksi kiehauttaa ja sitten vaan antaa tunnin hautua levyllä!

Vierailija
2/5 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

että en siilaa hyviä ja kuitupitoisia puolukoita pois, sokeria ohjeen mukaan 0.5 dl, olikohan se litran ohje..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten tummaa makaroniakin esim. laatikossa. Sokeria mahdollisimman vähän vispipuuroon. Puolukat sellaisenaan, en siivilöi.

Vierailija
4/5 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marjoina puolukoita tai karpaloita. Murskaan ne ensiksi minigrip-pussissa, niin on helpompi vatkata kuorineen marjat sinne joukkoon.

Vierailija
5/5 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sokeria laitan vähemmän kuin ohjeessa, about 0,2 desiä. En todellakaan siivilöi puolukoita pois, hajoavat täysin kun hauduttaa tunnin verran ja sitten vatkaa sähkövatkaimella. Hyvää on, ja tosi terveellistä!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi kolme