Lue keskustelun säännöt.
G: Käytätkö valmiita piirakkataikinapohjia vai teetkö itse?
Kommentit (2)
Jos on aikaa ja muita resursseja niin teen taikinan itse. Jos ei niin kipaisen kauppaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Uunipannullinen piirakkaa siis pohja:
250g voita tai margariinia
5 dl vehnäjauhoja
1-1,5dl vettä
Nypi voi ja jauhot. sekoita kylmä vesi seokseen. Joskus laitan vähäksi aikaa jääkaappiin ja joskus paistan vähän aikaa ennen täytteen laittoa. riippuu onko kiire tehdä. onnistuu ilman jääkaappia ja paistamista... tulee todella murea pohja...
Tämä riittää sellaiseen pyöreään uunivuokaan...
100g voita tai marg.
2dl vehnäjauhoja
2 rkl kylmää vettä