Apua! Broileri-spagettivuokaan maitoa 1 1/4 litraa?
En ole mikään keittiöihme ja kai siksi kummastuttaakin, että voiko tosiaan tulla noin paljon nestettä, kun broilerisuikaleita on 400g ja spagettia 350g, juustoa 150g ja munia 3. Voiko tehdä vähemmillä munilla ja vähemmällä nesteellä?
Kiits.
Kommentit (8)
Ensinnäkin, mikä on SPAGETTIvuoka? Eikö joku muu pasta nyt sopisi vähän paremmin broilerivuokaan. Tuohan kuulostaa ihan sairaan pahalta. Suomessa ei muutenkaan käytetä yleensä paino- vaan tilavuusmittoja ruuanlaitossa, koska punnitseminen on aika hankalaa. Tuolla nestemäärällä saisit aikaiseksi velliä, mutta kun hyydytät vellin kananmunilla, saat aikaan munakkaan. Normaalisti pastavuokaan tulee pelkkää nestettä, ei siis kananmunia.
Yök.
Paista nyt mieluummin ne broilerit vaikka purjon ja paprikan kanssa, laita joukkoon jauhoja, sitten sekaan vajaa litra vettä ja kanaliemikuutiota (tai suolaa ja currya ellet tykkää kuutioista) + mausteita, purkki tomaattimurskaa, vähän sokeria, juustoraastetta. Sitten vuokaan vaikka simpukkapastaa keittämättömänä, ja kaadat seoksen siihen päälle. Tulee vähän syötävämpää sapuskaa.
Siinä on rakettispagettia yksi pussillinen, joka sattumoisin on sen 350g. Lapsille ei muu kelpaa ja ajattelin, että ne tänään söis. Yhden munan laitoin. Kiitos ohjeesta, niitä oikeastaan kaipasinkin. Saatte kertoa lisääkin.
http: //vilijaana. vuodatus. net/blog/1031003
vuokaan raakana vai keitettynä? Tuo munajuttu on kuitenkin aika outoa...
Ihan ok oli. Toiselle lapselle jopa maistui.
Jos noilla ainemäärillä tekisin niin laittaisin max 2 munaa, tosin omiin vuokiini en käytä munaa lainkaan-max 1.
Useimmiten sulatan sulatejuustoa nesteeseen joka ajaa munan aseman kiinteytymisen suhteen+tekee vuoasta paljon paremman makuisen.