Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua? Miten nakit keitetään? Ov

Vierailija
31.12.2007 |

Ikinä en ole keittänyt nakkeja... Kylmä vai kuuma vesi vai onko väliä? Kuinka kauan?



T. Uusavuton nakkineitsyt

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

ne täydelle teholle 5 minuuttia, tulee räiskettä ja pauketta mutta sitähän se uus vuos on.

Vierailija
2/6 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
4/6 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

1. Ota kattila, riippuen siitä montako nakkia aiot keittää. Yhdelle nakille riittää parin-kolmen desin minikattila, jos taas aiot ruokkia keskikokoisen lestadiolaisperheen suosittelen 10 litran pataa.



2. Laita kattilaan n. 3/4 kattilan tilavuudesta vettä. Laita tuli kattilan alle (eli hellan levy suurimmalle).



3. Tiputa joukkoon muutamasta kymmeneen kokonaista mustapippuria ja laita kansi päälle.



4. Keitä vesi kiehuvaksi ja napostele puolet nakeista kylmänä odotellessasi.



5. Veden kiehuessa heitä nakit sinne ja ota tuli pois hellan alta, anna olla kiehuvassa vedessä hetken aikaa eli kunnes nakit ovat sopivan kuumia.

Vierailija
5/6 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

1. Kiehauta mausteliemi, sipulia, pippureita.

2. Laita haarukalla pistellyt nakit veteen, siirrä kattila pois levyltä.

Vierailija
6/6 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

T. Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi yhdeksän