Laminaatti, kivi- vai massiivipuutaso keittiöön?
Kommentit (4)
Itse suosisin massiivipuuta, mutta sitä pitää sitten jaksaa myös huoltaa (ei kyllä vie paljon vaivaa, jos ei muutenkaan elä sotkuisesti; pyyhkii aina heti liat pois eikä käytä tasoa leikkuulautana!). Kivikin on ihan hieno, mutta mielestäni liian kylmä elementti keittiöön (ja käsille).
Kiveä ainakin tiskialtaan ja lieden lähelle. Kivi on kyllä niin helppo ja kätevä.
Puuta sitten voi laittaa sellaisille tasoille, joihin ei laske kuumia astioita. Puu kannattaa mun mielestä valita vahattuna, se on helpompi kuin öljytty.
En tiennytkään, että se on työläs hoitaa. Meillä on laminaatti ja se on ainakin käytännöllinen tosin lyhytikäisin noista materiaaleista. Kivi on kallein ja kestävin, mutta en voisi kuvitella sitä omaan keittiööni.
Kestää kuumaa, kylmää, vettä eikä sitä pilaa ehkä muu kuin paljas rasva jos jättää pitkäksi aikaa pesemättä. Ei tosin sovi ihmisille jotka pudottelevat paljon tavaroita käsistään; kaikki lasitavara särkyy siihen osuessaan. T: ei enää koskaa pannunalusia käyttävä kivitason omistaja