Miten tehdään vanhanaikainen makea makaronilaatikko???
Onko ketään kokkaustaitoista linjoilla? Kaikki apu otetaan kiitollisena vastaan!
Kommentit (4)
Vanhan ajan makaroonilaatikko
Laitetaan kahden litran voideltuun uunivuokaan noin kahden senttimetrin verran makarooneja suoraan pussista vuoan pohjalle. Päälle kaadetaan maitoa (punaista) sen verran, ettei kiehuessaan vuoda yli laitojen. Lisätään noin 1½ tl suolaa ja noin 1 rkl sokeria. Päälle reilusti voinokareita. Saa paistua uunissa hissun kissun, välillä hämmennetään kerran ettei makaroonit klimppiinny. Kun päälle tulee mukavan kellanruskea kuori, ruoka on valmista
Tuo yllä oleva on ihan perus ohje, muokkaa vaikka sitä?
Miksi on niin vaikeaa itse kehittää uusia reseptejä? Se on kivaa ja helppoa ja juuri niin saa niitä ihania suvussa kulkevia ohjeita.
Itekäs en ole, mutta en toki nyt ihan kaikkea jaa muiden kanssa varsinkaan tuntemattomien.
En kerta kaikkiaan keksi mitään muuta syytä kuin halun olla ilkeä. Aika surullista että olet siinä tilanteessa että yrität päteä makaronilaatikon ohjeella... ;D
3, kiitos paljon ohjeesta! Kokeilen tuota tänään ja teen sitä luultavasti jouluksi jos saan siitä mieleistäni! Kiitos ja hyvää joulua!
T: ap
Voit itse kokeilla erilaisia juttuja ja tehdä vaikka ihan oman reseptin? =)