Keksikää ruoka 4-henkiselle perheelle, johon saa tungettua 2 makkaraa
2 Wilhelmiä pötköttää tuolla jääkaapissa jäminä grillikaudesta. En yleensä käytä makkaraa ruuanlaittoon, joten vinkkejä kaipaan.
Kommentit (11)
ja tee jotain kaisersalaatin tapaista makaroni-majoneesi-herne-maissi-porkkana- iltapalaa niistä.
>ranskalaiset paistetaan 250asteessa..>
...tarkista, löytyykö jostain paketti, jossa lukee leivinpaperia... jos sellaista löytyy, sitä voisi olla hyvä laittaa pellille... ellei ole valmiiksi arkkeina, repäise sopivan kokoinen pala...
Meillä makkara päätyy uuniin ranskisten kanssa tai uunimakkaraksi pottumuussin kera.
Mutta eikö mieheltä tuon makkaroiden tunkemisen lähes minne vaan pitäisi luonnistua ihan luonnostaan?
makkarakeitto, uunimakkara, makkaramunakas... onhan noita.. tai sitten vaan vedelkää kylmänä jos pää lyö tyhjää.
palasiks ja pannulle tirisemään. Varmaan on muutama keitetty perunakin jäänyt, niin sekaan. Sit vielä sipulia ja vähän mausteita niin valmista tuli. Ja paistettu kananmuna pisteeks I:n päälle
Eli laitetaan sipulia, kesäkurpitsaa, paprikaa, tomaattia, mitä nyt kaapista sattuukaan löytymään pannulle, ja haudutetaan pehmeiksi. Ja viipaloitua makkaraa sekaan. Hyvää tulee. :)
Siis ihan tavallinen bolognese, mutta jauhiksen tilalla makkarapaloja.
paa uuniin ranskalaisia perunoita
kun ne ovat olleet siellä uunissa noin 5 min, niin lisää paloiteltu makkara, ja vaikka rasiallinen eineslihapullia.
kun on valmista, niin tarjoa salaatin, ketsupin ja muiden hörsselöiden kanssa.