Ma en ole ikina ollut juhlissa joissa pitopalvelun tekema ruoka olis ollu pahaa, nyt kuitenkin moni pyytaa suosituksia etta mika pitopalvelu tekee hyvaa ruokaa eli millasta se huon
Kommentit (8)
Vierailija:
gourmeen pahin vika on että sillä ei lähde nälkä, vähän noloa kun vieraat joutuu menemään mäkkärin kautta kotiin
Suomalaiset on suurimmaksi osaksi vielä niin junttia kansaa, etteivät ihan oikeasti osaa syödä gourmet-ravintolassa. Suomalaiseen tyyliin kuuluu tilata vain pääruoka listalta, that' s it. Jos näin tekee gourmet-ravintolassa, niin taatusti jää nälkä. Oikeaoppisen gourmet-aterian jälkeen ei todellakaan jää nälkä, sillä ateria voi sisältää jopa 15 ruokalajia.
Mikä on kenenkin mielestä huonoa ruokaa ja mikä ei. Minusta on outoa tarjota esim. häiden kaltaisissa juhlissa vaikkapa kalakeittoa. Minusta se on täysin arkiruoka, ei mikään juhlaruoka.
käsittääkseni pohjanmaalla on perinne tarjota häissä keittoa koska siellä häihin kutsutaan koko kylä, en kyllä varma ole
Hyväähän se kalakeitto oli, mutta vain kovin arkinen ruoka häihin. Meillä oli pitopalveluna Chef' s Gourmet, jota suosittelen lämpimästi. Ruoka ei ollut mitään tusinatavaraseisovapöytä-settiä, vaan pikemminkin gourmeeta.
Mauttomia lihapullia, salaatti käytännössä jäävuorisalaattia, mansikkakakussa ohuen ohut kerros mansikkahilloa.
mutta myös erinomaisiin. Eräs pitopalvelu oli ottanut erikoisruokavaliot niin hienosti huomioon, että olin aivan häkeltynyt. En olisi osannut edes kaivata niin hyvää palvelua. (Kyseinen pitopalvelu tulee tästä syystä kyllä olemaan " listallani" , kun sellaista tarvitsen.)