Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

lihan haudutus

19.07.2007 |

ostin siis ison lihan palan ja pitäisi hauduttaa uunissa... haudutanko noin vain vai pitäisikö esim kermassa, mikä on paras tapa. keittoon paloittelen lihat sen jälkeen... ja kuinka kauan, kiitos

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
19.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset


Uunissa siitä tulee kuiva tuohon tarkoitukseen ja hyvät mehut karkaa uunin höyryreijästä harakoille ja sopasta tulee mauton eikä se maistu lihalle. ;)



Eli kun keität lihan hellalla kattilassa niin siitä jäävästä keitinliemestä tulee erittäin hyvä liemipohja sille keitolle :)



LIHAN KEITTÄMINEN

laita liha kylmään veteen kattilaan

Kun vesi kiehuu, kuori vaahto pois.

Lisää suolaa (n. 1rkl/kilo) ja maustepippuria kouran pohja.

Mikäli haluat enemmän makua liemeen niin laita sinne kiehumaan myös isoja sipulipaloja ja porkkanoita.



Keitä liha kypsäksi ja nosta pois liemestä.

Siivilöi liemestä kaikki pippurit, sipulit ym. pois. Paloittele liha.

Tee soppa tuohon liemeen ja lisää lihapalat viimeksi soppaan sitten kun ei enää tarvitse kiehua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla