Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

voiko suklaan sulattaa kerman joukkoon ja sitten vatkata sen vaahdoksi?

Vierailija
07.07.2007 |

Vaahtoutuukohan se?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
07.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaahdota ensin kerma ja sitten nostele varovasti sula suklaa joukkoon.

Vierailija
2/2 |
08.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse hyvin paljon suklaamoussea tehneenä kaadan kermat kattilaan, sulatan suklaan siinä kermassa (en anna missään vaiheessa kiehua!), annan koko seoksen jäähtyä ja vatkaan.



JA KYLLÄ VAAHTOUTUU!!! joka muuta väittää puhuu paskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän kolme