Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä olikaan se paras mansikka kakun täyte?

Vierailija
20.06.2007 |

Banaani ei käy tälle porukalle.



Mitä sinä laittaisit kesäiseen mansikkakakkuun?



Ja jos perjantaina syödään niin onko ok tehdä pohja tänään, täyttää huomenna ja koristella perjantaiaamulla?

Voisko jo huomenna laittaa ekan kermavaahtokerroksen huoletta niin että, se säilyy yön yli jääkaapissa?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
20.06.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

ohje:



7 liivatelehteä



2 dl vispikermaa



2 dl ranskankermaa



200 g maustamatonta tuorejuustoa



1 1/2 -2 dl sokeria



2 tl vaniljasokeria



300 g mansikoita soseutettuna







Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä 5-10 minuuttia.



Vatkaa kerma vaahdoksi.



Soseuta mansikat tai paseeraa ne (= painele siivilän läpi)



Sekoita keskenään ranskankerma, tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja soseutetut mansikat. Liuota vedestä puristetut liivatteet puoleen desiin kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos edellä mainittuun seokseen ohuena nauhana, nostele joukkoon lopuksi kermavaahto.







Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla