Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Mikä olikaan se paras mansikka kakun täyte?
20.06.2007 |
Banaani ei käy tälle porukalle.
Mitä sinä laittaisit kesäiseen mansikkakakkuun?
Ja jos perjantaina syödään niin onko ok tehdä pohja tänään, täyttää huomenna ja koristella perjantaiaamulla?
Voisko jo huomenna laittaa ekan kermavaahtokerroksen huoletta niin että, se säilyy yön yli jääkaapissa?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
ohje:
7 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
2 dl ranskankermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 -2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
300 g mansikoita soseutettuna
Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä 5-10 minuuttia.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Soseuta mansikat tai paseeraa ne (= painele siivilän läpi)
Sekoita keskenään ranskankerma, tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja soseutetut mansikat. Liuota vedestä puristetut liivatteet puoleen desiin kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos edellä mainittuun seokseen ohuena nauhana, nostele joukkoon lopuksi kermavaahto.