Mitä tehdä jos huutis huutaja ei lunastakaan pakettia postista?

Vierailija

Tällai ei ole minulle ennen käynyt, mutta kerta se on ensimäinenkin.

Eli huutaja maksoi huudon sekä postikulut.

Lähetin paketin, ja minulle asia on nyt kunnossa.Nyt tuli minulle lappu postista että ei ole lunastanut pakettia postista, eli nyt voin lunastaa paketin postimaksuja vastaan postista.Ei todellakaan kiinosta lunastaa tätä pakettia, sillä silloin tulisi minulle jo melkein tappiota tästä kaupasta. Eikä minua kiinosta myöskään ottaa vastaan takaisin tavaroitani, sillä haluan päästä niistä eroon, se on tarkoitukseni kun huutiksessa myyn.Mitä tässä pitäisi tehdä??Otin jo yhteyttä huutajaan, ja selostin hänelle tilanteen.Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Jos olet lähettänyt tavllisena pakettina, niin et joudu maksamaan mitään kun haet paketin takaisin.Kyllä minä hakisin ja laittaisin ostajalle meilin, että jos haluaa tavaran maksaa udet pk:t!

Itse ne koskaan suostu postiennakkoon juuri tästä syystä, että tulee kalliiksi itselleen jos toinen ei lunastakkaan pakettia!

Vierailija

En sentään ole niin tyhmä.Mutta vähän omituista ostajalta, että ensin huutaa ihan kilpaa tuotetta ja sitten maksaa, eikä lunasta postista.Mun puolesta tavarat saa vaikka homehtua sinne postiin.Mutta toisaalta, en ymmärrä oikeen tämän ihmisen järjenjuoksua.

Mut ei mun varmaan tarttekaan.

T. AP

Vierailija

Kamoja et kuitenkaan takaisin saa ellet maksa tuota lunastusmaksua.Ostaja oli kyllä ääliö, sinuna laittaisin aika äkäistä sähköpostia ja kunnon negapalautteen.

Vierailija

ei kait se nyt kamlasti voi olla, jos kerta paketista on jo postimaksut kaikki kertaalleen maksettu.Itse hakisin kyllä pois ja laittaisin kamat uudestaan myyntiin. Eiköhän ne kaupaksi mene, jos niitä jo kilpaa kerran huudettiin ekalla kerralla.

Vierailija

Eihän se ole enää myyjän ongelma, hän sai rahansa ja vei paketin postiin. Myyjän kannalta kaikki meni niin kuin sopivat, eli kauppatapahtuma ei ole negan arvoinen. On sitten ostajan oma asiansa mitä tekee huutamallaan ja maksamallaan tuottella, hakee postista tai jättää sinne, tai heittää vaikka vesilintua sillä.

Vierailija

Ostaja on maksanut tuotteen ja postikulut ja nehän on ainoita mikä myyjällä kiinnostaa. Sehän on ostajan asia miten jutun tästä eteenpäin hoitaa.Jätä vaan postiin, eihän asia sulle enää kuulu ja kai kiinnostakaan...

Vierailija

postiennakolla! Eli joudut maksamaan postikulut uudelleen jos haet pakettisi. Ja jos lähetät sen uudelleen, joudut kolmanteen kertaan maksamaan postikulut. Jos et lunasta pakettiasi, posti hävittää sen sisällön.

Sinuna kysyisin ostajalta onko hä valmis maksamaan sinulle vielä kahdet postimaksut. Jos ei, anna asian olla ja posti saa hävittää paketin.

Vierailija

Paketin lunastusmaksu on vain ne postikulut, esim. 7,10¿. Jos paketin lunastuksessa pyydetään vielä sitä kirjeen lunastusmaksua päälle, on joku tehnyt virheen.

Vierailija

jotka ovat aiheutuneet paketin palauttamisesta lähettäjää lähinnä olevaan postitoimipaikkaan.Mulle kävi kanssa näin, lähetin vaivalla jättimäisen paketin Vauva-lehtiä ja muita vauva-aiheista lukemistoa. Ostaja ei koskaan noutanut, ja koska huutaja oli eri kuin vastaanottaja, en tiedä menivätkö laittamani viestit koskaan perille. Negoja ei ainakaan itselleni tullut. Ei kai sille minkä voi, jos toinen ei hoida asioitaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat