Nolo kysymys perunoiden keittämisestä!
Vain täällä kehtaa kysyä näitää.. heh :)
Meillä käytetään aika vähän perunaa ja kun olen perunoita keittänyt, niin olen toiminut näin: ensin kiehautan veden ja sitten lisään perunat.
Nyt mietin, että voisinko heti törkkäistä perunat kylmään veteen ja siitä eteenpäin.. Että ei tarvitse kiehauttaa vettä ensin?
*nolona*
Kommentit (3)
annat porista kannen alla. Käytä keskikokoa (n. kanamuna) niin ovat sopivia. Säästä isot esim. muusia tai keittoa varten.
Minusta perunoiden keittäminen on oikeasti paljon vaikeampaa kuin moni muu kotihomma. Aika raivostuttavaa oikeastaan, kun tarvii vahtia, että kiehuuko vedet yli jne. Tai siis, esim. kananmunan keittäminen on minusta helpompaa, vaikka muut tuntuvat olevan sitä mieltä, että perunoiden keittäminen on maailman helpoin homma.
Kiitos vinkeistä!
ap
mutta en kyllä ole mikään ruuanlaittoihme, en tiedä miten se sitten pitäisi tehdä, jotain taidan tehdä minäkin väärin, koska meille ei perunat tule pöytään alle tunnissa. Ei vaan kypsy pirut alle sen tunnin.