Järjettömyyksiä, osa x: mustaksi värjätyt oliivit
Maistuvat pahalle ja tekevät vain vihaiseksi.
Jos ei oikeita mustia oliiveja ole, älkää tarjotko mitään.
Oletteko samaa mieltä?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Oikeita mustia oliiveja ei ole olemassakaan.
Tämän varmaan kyllä tiesitkin.
Kalamata-oliivit ovat jumalaisia ja erittäin vahvasti olemassa. Ap
Mistä otat, että ne tekevät vihaiseksi? Onko kemikaaleissa/ väriainessa vikaa? Tämmöisellä logikkalla pitäisi olla vihaiset kaikki ne, ketkä syövät karkkeja. Siellä on väriaineet erittäin voimakkasti esillä. Kalamata oliivit ovat kyllä melkein parhaita. Mustia oliivejä olen käyttänyt vaan salaattien koristelun pari kolme kappaletta juhlapyhinä. Vaan että punaisten tomattien taustalla on erittäin näyttäviä. Ei syömiseksi. Koristeluksi vaan.
Ovat paremman näköisiä mustana, ruskeat oliivit vastenmielisen näköisiä.
Mut onhan jännää et paprikoitakin myydään vihreenä, keltaisena ja punaisena. Vain punainen on kypsä. Vihree vallan raaka, keltainen hieman kypsä...
Vierailija kirjoitti:
Oikeita mustia oliiveja ei ole olemassakaan.
Tämän varmaan kyllä tiesitkin.
Ai ei vai? Miksiköhän meidän iso, vanha oliivipuu on syksyllä täynnä mustia oliiveja?
Vierailija kirjoitti:
Oikeita mustia oliiveja ei ole olemassakaan.
Tämän varmaan kyllä tiesitkin.
No ei ehkä aivan pikimustia, mutta lähestulkoon. Sanotaan sitten, että ruskeita. Happy?
Oikeita mustia oliiveja ei ole olemassakaan.
Tämän varmaan kyllä tiesitkin.