Kinkku lähtee kamadoon NYT!
Savua pari ekaa tuntia ja sitten loppupäivä ilman.
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Mikä on kamado? Onko tämä jotain sellaista mikä pitäisi tietää, vai joku nuorison slangisana/ uus-suomea? Minä en tiedä.
Grillien Rolls-Royce
Tehty kinkku grillissä jo kai kymmenkunta vuotta. Hurjan hyvää tulee. Tuntuu että uunikinkusta puuttuu nykyään juuri se joku mikä grillissä tulee.
Sisälämpötila 7 astetta. Aloitan valvojaiset, myöhään menee.
Meillä olisi oikea savustusuuni, mutta täytyy kyllä todeta, että perinteinen, puu-uunissa muhinut kinkku on se ainoa oikea.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä on kamado? Onko tämä jotain sellaista mikä pitäisi tietää, vai joku nuorison slangisana/ uus-suomea? Minä en tiedä.
Grillien Rolls-Royce
Vai Skoda Octavia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä on kamado? Onko tämä jotain sellaista mikä pitäisi tietää, vai joku nuorison slangisana/ uus-suomea? Minä en tiedä.
Grillien Rolls-Royce
Vai Skoda Octavia.
Octavia on moninkertainen vuoden auto joten kelpaa sekin määritelmä. Kamadoissakin on eroja.
Vierailija kirjoitti:
Meillä olisi oikea savustusuuni, mutta täytyy kyllä todeta, että perinteinen, puu-uunissa muhinut kinkku on se ainoa oikea.
Aijai, taatusti hyvää sekin.
ap
Vierailija kirjoitti:
Paistatko toisen kinkun aatoksi?
Tuota kyllä riittää jouluun saakka.
Meater ilmoittaa että valmistuminen kestää 10h36min. Pitänee hakea lisää olutta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistatko toisen kinkun aatoksi?
Tuota kyllä riittää jouluun saakka.
Miksi kukaan haluaisi juhlapöytään tarjottavaksi monta päivää vanhoja tähteitä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistatko toisen kinkun aatoksi?
Tuota kyllä riittää jouluun saakka.
Voi riittäå, mutta kyllä meillä aattona pitää olla vastapaistettu kinkku, eikä neljä päivää jääkaapissa maannut kinkku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistatko toisen kinkun aatoksi?
Tuota kyllä riittää jouluun saakka.
Voi riittäå, mutta kyllä meillä aattona pitää olla vastapaistettu kinkku, eikä neljä päivää jääkaapissa maannut kinkku.
Meillä se hyppelehtii, eikä makaa. Kukapa passiivikinkkua söisikään.
Mikä on kamado? Onko tämä jotain sellaista mikä pitäisi tietää, vai joku nuorison slangisana/ uus-suomea? Minä en tiedä.