Mitä elintarvikkeen hintaa olet ihmetellyt kaupassa?
Kommentit (63)
Tonnikalapurkki 3,50 k-supermarketissa. Sama tuote oli s-marketissa 1,69.
Käyn Lidl:ssä ja ihmettelen miten siellä on niin halpaa.
Vierailija kirjoitti:
Miten kurkku voi maksaa yli 5 e kilo...
Näin talvisaikaan on kallista luoda kasvihuoneeseen kurkun kasvattamiselle suotuisat olosuhteet. Ja puutarhurin täytyy saada myös palkka työstään. Kesällähän kurkku on edullisempaa.
Lohifilee 35 euroa kilo, kun joulutorilta sai 19,90 kilo, paljon tuoreempana.
Miten tavallinen maito voi olla niin halpaa, alle euron litra.
Tietysti liha eniten.
Milloin siitä tuli niin kallista, että voi käyttää vain juhlaruokana?
Paluu 70-luvulle.
Vierailija kirjoitti:
Käyn Lidl:ssä ja ihmettelen miten siellä on niin halpaa.
Suomalaisten tuoretuotteiden lisäksi saksalaisia säilykkeitä. Ei ole meininki muuttunut takavuosikymmenistä, yleensä länsisaksalaiset säilykkeet olivat kauppojen halvinta ja huonointa kuraa. Niitä tuli vältettyä aina, jos vaan oli rahaa parempaan tavaraan. Muutaman kerran olen testannut Lidlin säilykkeitä myöhemmin ja kas, laatu ja maku pysyneet lähes muuttumattomina vanhoista ajoista.
T kasarin opinto- ja asuntovelkainen
Vierailija kirjoitti:
Käyn Lidl:ssä ja ihmettelen miten siellä on niin halpaa.
Eurooppalaiset turistit kuvaavat Lidlissä hintoja, kun on niin kallista.
Järkytyin kun huomasin että Amerikan pastillit -pussi maksaa yli viisi euroa.
Vierailija kirjoitti:
Järkytyin kun huomasin että Amerikan pastillit -pussi maksaa yli viisi euroa.
Niissä on katsos ameliikan hinta.
Kaikkien elintarvikkeiden. Hevi tuotteilta tulisi poistaa ALV kokonaan.
Kauppiaat nosti tuotteiden hintoja inflaation varjolla enemmän kuin kustannukset ovat kohonneet. Takaisin vanhoihin hintoihin ei olla palattu.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009211540.html
Vierailija kirjoitti:
Tietysti liha eniten.
Milloin siitä tuli niin kallista, että voi käyttää vain juhlaruokana?
Paluu 70-luvulle.
Mummo sanoo että 60 - 70 luvuilla oli tavallista tehdä ruokaa 4 hengelle ostamalla 250g jauhelihaa. Miksi lihan pitäisikään olla aterian pääraaka-aine..
Kuinka joku voi moittia kahvin hintaa. Meillä varaa juoda joka päivä, vaikka tavallisia ollaan. Kuppihinta noin 15 senttiä.
Ihmettelin Lidlissä miksi Löfbergsit oli vain vitosen. Ei ollut merkintää mistään alesta.
Nyt on kaappitäydeltä Kharismaa! Kävin kyllä muutamana päivänä hakemassa pari pakettia, eri Lidleistä niin en näyttänyt säälittävältä hamstraajalta.
Makkara halpaa. Ihmiset ylipainoisia suomessa.
Vierailija kirjoitti:
Miten kurkku voi maksaa yli 5 e kilo...
S ja K : 3,80e/kg
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietysti liha eniten.
Milloin siitä tuli niin kallista, että voi käyttää vain juhlaruokana?
Paluu 70-luvulle.
Mummo sanoo että 60 - 70 luvuilla oli tavallista tehdä ruokaa 4 hengelle ostamalla 250g jauhelihaa. Miksi lihan pitäisikään olla aterian pääraaka-aine..
Meillä taas äiti sanoi ostavansa sitä aina 400 g 4 hengelle, tosin sitä saatiin vain kerran, pari kuukaudessa. Enemmän meillä oli uunipaistia, lauantaisen piirakanpaiston jälkeen uunipaisti jälkilämpöön. Muina päivinä sitten kalakeittoa itsepyydystetystä kalasta, puuroja, vellejä yms. Nälkää ei nähty.
Miten kurkku voi maksaa yli 5 e kilo...