Keskivertosuomalainen syö vuodessa 26 kiloa juustoa
Kommentit (10)
Että muka söisin 2 kg/kk?! Hyvä, jos 200 g.
Ruotsalaiset ei syö juuri yhtään juustoa Ruotsissa. Sen sijaan jotain ostia syövät.
Noissa luvuissa taitaa olla mukana muutakin kuin pelkät leivänpäällisjuustot, eli ruuanlaitossa käytettävät juustot, einesruokien juustot, kaupan leipäosastolla myytävän sämpylän päällä oleva juusto jne jne. Eli koko Suomen juustonkulutus jaettuna asukasluvun mukaan.
maustamaton rahka ja raejuusto on tuossa mukana.
Kyllähän jyystöä on useita kertoja viikossa?
Kilo viikossa menee. Elän lähes pelkästään leivällä ja juustolla.
Vierailija kirjoitti:
Noissa luvuissa taitaa olla mukana muutakin kuin pelkät leivänpäällisjuustot, eli ruuanlaitossa käytettävät juustot, einesruokien juustot, kaupan leipäosastolla myytävän sämpylän päällä oleva juusto jne jne. Eli koko Suomen juustonkulutus jaettuna asukasluvun mukaan.
Niin tietysti, se on keskiverto per capita. Aika komea kilomäärä. Saksalaiset ovat tähän asti olleet johtavia 24 kg/vuodessa per capita. Italialaiset alle 21 kg vuodessa.
Kilon köntsä kestää 3 viikkoa. Siihen ruokiin raastetut kuukaudessa puolesta kilosta kiloon.
2 kg jaetaan 3 henkeen. 500-800 grammaa kk.