Lue keskustelun säännöt.
Mikä olisi leivonnaisiin vaihtoehtona vehnäjauholle? Tai suurustamiseen?
19.04.2007 |
Tekisi mieli vähentää valkoisia jauhoja, mutta silti haluaisin joskus leipoa piiraita yms. Mikä olisi niille terveellisempi vaihtoehto eikä ihan hassun makuinen? Perunajauhot taitavat olla liian " huokoisia" yksistään käytettynä. Olettaisin että makeanhimoni vähenisi jos vähentäisin valkoisia jauhoja (riisiä ja pastaa syön tummana, perunaa aika vähän, samoin vaaleaa leipää).
Usein olen myös miettinyt eivätkö karppaajat tee mitään kastikkeita ja jos, niin millä sen suurustavat?
-pupsu
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
voi hyvin korvata pienen osan grahamjauhoilla ja sitten suuremman osan hiivaleipäjauhoilla, loput vehnäjauhoilla. saa edes vähän terveellisempää ; )