Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletko maistanut kukkakaalimooshia?

Vierailija
19.11.2025 |

Kukkakaalimjyysi on yllättävän hyvää. Tässä ohjeet kukkakaalimoussen tekoon:

Ainekset (4 annosta)

- 2 kpl (n. 1,2 kg) kukkakaalia

- 1 dl ruokakermaa

- 2 rkl voita tai margariinia

- 1/2 tl suolaa

Huuhtele kukkakaali ja poista lehdet. Paloittele kukkakaali varsineen. Nosta kattilaan ja lisää sen verran vettä, että palat juuri ja juuri peittyvät. Keitä 10-15 minuuttia kunnes kukkakaalit ovat pehmenneet hyvin. Kaada vesi pois.

Lisää ruokakerma, rasva ja suola. Soseuta sileäksi sauvasekoittimella.

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
19.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En.

Vierailija
2/2 |
19.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hirveetä, lensi roskiin kun ensimmäisen ja viimeisen kerran tein. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän kahdeksan