Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuleeko lihasta mureampaa jos sitä hauduttaa miedolla vs kuumalla lämmöllä?

Vierailija
15.11.2025 |

Miten se nyt menee?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielummin 4-6 tuntia toki koosta riippuen sadassa asteessa. Meillä laitetaan hirvipata aina vähintään 4 tunniksi uuniin muhimaan. Ensin saa tunnin olla kovassa lämmössä, että kiehuu. Sitten sataseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla