Ikäviä uutisia teille, jotka ette ikinä matkusta ulkomaille
Suomessa myytävät ja viljeltävät perunalajikkeet eivät ole mitenkään hyviä kun vertaa.
Eikä nyt todellakaan kannata alkaa puhuma niistä keväisin myytävistä egyptiläisistä/italialaisista ns varhaisperunoista.
Kommentit (9)
Tämähän pätee kaikkii ruoka-asioihin. Jos ette ole Pariisissa koskaan syöneet laadukkaita leivoksia, ette tiedä mitä sana "herkku" tarkoittaa.
Välimeren kalat tuoreena syötynä jossain rannan kalaravintolassa ovat aivan suunnattoman hyviä. Niillä ei ole mitään tekemistä Prisman lohen tai kuhan kanssa.
Ja aasian ruoista ei voi puhua edes samana päivänä.
Pafoksella aivan taulu tuhannen täynnä vetelin moussakkaa ja ouzoa huiviin. Puolet moussakasta rinnuksille. Ei siinä perunalajikkeella ollut merkitystä.
Mutku mummot kattelee Ylen ruokadokkareita eikä ne näytä sen paremmilta.
Kreikassa viljellään paremman makuisia tomaattilajikkeita.
Minä en syö perunoita niin ihan sama.
Käyn usein Tallinnassa. Perunoita en kyllä ostele vaan jotain muuta.